Hoppa till sidans innehåll

Medlem i Piteå alpina

20 DEC 2016 12:15
  • Uppdaterad: 23 DEC 2016 09:37

Nytt för säsongen 2016/2017 är att vi har en ny arrendator och kommer i år att återgå till klistermärken /skipass på hjälmen. Aktiva åkare har ett skipass/klistermärke på sin hjälm (om man har två hjälmar GS/SL får man två) ordinarie tränare använder också skipass/klistermärke. För medföljande förälder som hjälper till under träning kommer det att finnas ett antal träningsvästar
att låna.

(De föräldrar som åker skidor behövs gärna i backen för hjälp till att t ex ploga banan, ta upp käpp, eller hjälpa till att ta ned banan, fråga tränaren vad ni kan hjälpa till med)

För nya åkare i Piteå alpina har man möjlighet att prova på vid 3 tilfällen utan liftkort (träningsväst ska bäras under träningen vid ”prova på”

Piteå alpina är en ideell förening och vår ekonomi bygger på att vi tillsammans jobbar ihop pengar till klubben. Det gör vi genom sponsorer och våra egna tävlingar, försäljning av mössor och arrangemang.


Som aktiv i Piteå alpina förväntas att du deltar på våra gemensamma täningar löpande under säsongen och har en förälder som ställer upp som funktionär vid behov på våra tävlingar och andra aktiviteter. 

Alla föräldrar kan vara med och hjälpa till oavsett om man aldrig åkt skidor eller själv varit aktiv alpin åkare. Arbetsuppgifter under tävling kan t ex vara att hjälpa till att grilla hamburgare, sälja fika, vara portdomare, plogpatrull eller sitta i sekretariatet.Man bör också vara delaktig i någon av kommitteerna samt styrelsearbete. Även om man har ett barn som inte är med och tävlar så får man ställa upp som funktionär på tävlingar.

Piteå alpina betalar vid tävling startavgifter och liftkort för alla åkare och den ledare som är med.
Mer om ersättningspolicyn finns på vår hemsidlänk:
https://www.xn--pitealpina-45a.se/Foreningen/ersattningspolicy/

Skribent: Catharina Westling
E-post: Adressen Gömd

  

Sponsorer

 

SoPlogo.jpg

Länkar

 

logo-1
 

testheader10

 

Postadress:
Piteå Alpina - Skidor
Box 66
94122 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info